Chania

Аутизмът: Отвъд пределите на отчаянието
 

Аутизмът: Отвъд пределите на отчаянието

Код: 2182AUTHMH04
Автор: Д-р Тинус Смитс
Издателство ХОМЕОХЕЛП
Дата на издаване: 2015
Страници: 268

Цена: 19.20 лв.

 


Описание

Живеем във време, в което нашите деца и внуци понасят тежки удари по здравето си още с появата си на бял свят - чрез непосилния за невръстните им телца брой и вид ваксини, които им се поставят още през първите дни и седмици на живота им; чрез все по-агресивния медикаментозен подход на конвенционалната медицина във все по-ранна възраст на пациентите

Това неизбежно изправя всички нас пред проблематика от съвсем ново естество, среща ни с патология, която до преди 20 - 30 години не беше описана дори в медицинските учебници. Тази реалност изисква безкомпромисно от практикуващите хомеопати особен тип гъвкавост, за да могат да обогатят арсенала си от терапевтични възможности, без да погазват основополагащите принципи на хомеопатичната наука.
"Хомеопатията дава отговорите."
д-р Тинус Смитс

Д-р Тинус Смитс ни показва, че е напълно възможно да се намери правилната мяра между новаторство и спазване на принципите, когато си истински верен на науката си и на пациентите си. Д-р Тинус Смитс, основаният от него оригинален метод на лечение (CEASE Therapy) и първата му книга, която сега излиза на български език, от години са известни на българската публика. Логично, най-сетне дойде и денят, в който българите - родители на деца с всевъзможни здравословни проблеми, практикуващи хомеопати, студенти по хомеопатия - получават тази забележителна книга на български език.

--

 
 
Логопедия, логопедична литература, аутизъм, заекване, детска психология, педагогика, академична психология

форма за поръчка
Заглавие*:

Брой:

Кода на книгата*:

Име*:

Email*:

Телефон*:

Град*:

ПК*:

Изберете начин на получаване:


Ако желаете да Ви се издаде фактура, мола попълнете:
Фирма:

Адрес на седалище:

ЕИК:

МОЛ:

 
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Получаването на пратките от офисите на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY e

ПО-ЕВТИНО

И

ПО-БЪРЗО